Společnost PM-obchod se zabývá prodejem a dopravou masa a masných výrobků koncovým zákazníkům.
Maso dodáváme v předchystaném a zpracovaném stavu
Výsekové maso z mladých vepřů
Maso je na výrobních linkách pro kuchyňské účely bouráno evropským způsobem odpovídajícím příslušným normám a našim zvyklostem při přípravě jídel z jednotlivých částí masa.
Základní dělení:
Vepřová plec, vepřová kýta, vepřová krkovice, vepřová kotleta, vepřový bok s kostí, vepřová hlava, vepřové ucho, vepřový lalok, vepřový ocásek, vepřové koleno zadní a přední, vepřová nožička zadní a přední
Výsekové hovězí maso z býků
Po standardním odležení v celých hovězích půlkách a čtvrtích v jatečním závodu, pro kuchyňské účely prodáváme jednotlivé výsekové části rozbourané a nakrájené na 1,5 až 3 kg. Tyto jednotlivé části se vakuují a následně procházejí řízeným procesem tzv. mokrým zráním masa v minimální délce 15 dní. Výsledkem je kvalitní maso které je celkově křehčí a měkčí.
Základní dělení:
Hovězí zadní – kýta, hovězí krk, hovězí podlplečí, hovězí plec, hovězí svíčková, hovězí nízký roštěnec, hovězí vysoký roštěnec, hovězí hrudí s žebry, hovězí bok s kostí, hovězí bok bez kosti, hovězí kližka
V nabídce máme maso původem z ČR i maso z dovozu.